Υπηρεσίες - Τοποθέτηση Αντιηλιακών Μεμβρανών Αυτοκινήτων

  Η εταιρεία Glass Service τοποθετεί αντιηλιακές μεμβράνες στα κρύσταλλα όλων των οχημάτων. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και τη μεγαλύτερη ποικιλία στις μεμβράνες αυτοκινήτου.

  Σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση 29039/2123/07/28-5-08, Κ.Υ.Α. (1069 Β') επιτρέπεται η τοποθέτηση μεμβρανών αυτοκινήτου, εγκεκριμένες από χώρα μέλους της Ε.Ε., στα πίσω πλαϊνά παράθυρα και στο πίσω παρμπρίζ. Στις πόρτες οδηγού και συνοδηγού ο ελάχιστος συντελεστής μετάδοσης φωτός καθορίστηκε στο 70% (επιτρέπεται η τοποθέτηση μεμβράνης περιορισμού υπεριώδους ακτινοβολίας). Οδηγοί που έχουν σχετικό «Πόρισμα Εξέτασης» από Δ.ΙΕ. μπορούν τα τοποθετούν και τις υπόλοιπες μεμβράνες στα παράθυρα οδηγού συνοδηγού.

  Εμείς προτείνουμε την τοποθέτηση μεμβρανών που πληρούν την ισχύουσα νομοθεσία και με το πιστοποιητικό που συνοδεύουμε την τοποθέτηση μπορείτε να περάσετε το όχημά σας από έλεγχο ΚΤΕΟ χωρίς κανένα πρόβλημα.

  Τοποθετώντας αντιηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας έχετε εσείς και οι επιβαίνοντες στο όχημά σας τα πιο κάτω οφέλη, σε διαφορετικές βέβαια αναλογίες που σχετίζονται με τον τύπο μεμβράνης που έχετε επιλέξει να τοποθετήσετε:

  • Ασφάλεια από τα θραύσματα σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλων

  • Απόλυτη απόρριψη της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) του ήλιου που βλάπτει τους επιβαίνοντες καθώς και το εσωτερικό του οχήματος.

  • Απόρριψη της θερμότητας που έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση καυσίμου λόγω περιορισμένης χρήσης του κλιματιστικού. Οι μεμβράνες περιέχουν και ένα επιμεταλλωμένο στρώμα που βοηθά στο να ανακλάται η θερμότητα αντί να απορροφάται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

  • Διακριτικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής λόγω του σκούρου χρώματος που αποκτούν τα τζάμια του αυτοκινήτου μας που έχουν σαν αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ευδιάκριτο το εσωτερικό του.

  • Προσφέρουν επίσης ένα φυσικό και χωρίς παραμορφώσεις οπτικό πεδίο με μοναδική ευκρίνεια μέρα και νύχτα.

  • Τέλος ας μην ξεχνάμε και το αισθητικό κομμάτι. Αναμφισβήτητα τα πιο σκούρα τζάμια προσθέτουν αρκετά στη βελτίωση της εμφάνισης του αυτοκινήτου.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player