Υπηρεσίες - Τοποθέτηση Διακοσμητικών Μεμβρανών Κτιρίων

  Με τις μεμβράνες διακόσμησης που μπορεί να σας τοποθετήσει η Glass Service έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε εντελώς την όψη και το εσωτερικό περιβάλλον των χώρων σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα ώστε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε ακριβώς το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

  Οι διακοσμητικές μεμβράνες συνήθως έχουν εφαρμογή σε γυμναστήρια, καταστήματα, καφετέριες, ιατρεία, τράπεζες, γραφεία, σε εσωτερικά γυάλινα χωρίσματα και άλλες πολλές εφαρμογές.

  Με τις διακοσμητικές μεμβράνες εκτός από το αισθητικό κέρδος που έχετε μεταμορφώνοντας ένα απλό τζάμι σε τζάμι με ιδιαίτερη αισθητική, έχετε και αρκετά άλλα πλεονεκτήματα. Παρέχουν διακριτικότητα, μοντέρνα εμφάνιση, αναβάθμιση εσωτερικού χώρου, δημιουργούν ένα πιο ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όταν χρησιμοποιούνται σε εσωτερικά χωρίσματα από κρύσταλλο, είναι ενισχυμένες με αντιχαρακτική επίστρωση και μας παρέχουν ασφάλεια συγκρατώντας τυχών ραγισμένα κομμάτια σε περίπτωση θραύσης του κρυστάλλου αποτρέποντας έτσι τραυματισμούς. Περισσότερη ασφάλεια όμως καθώς και ασφάλεια σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, μας παρέχουν οι ειδικές μεμβράνες ασφαλείας

  Για να δείτε περισσότερα για τις μεμβράνες ασφαλείας πατήστε εδώ.

Building_Decoration_Films