Υπηρεσίες - Εγκατάσταση Multimedia Συστημάτων

  Η εταιρεία Glass Service ειδικεύεται στην εγκατάσταση ηχητικών και multimedia συστημάτων υψηλής ποιότητας (High End). Με την τελευταία προσθήκη στην εταιρεία μας ως υπεύθυνο στο τμήμα των multimedia, το Γιάννη Βιζακόπουλο με τεράστια εμπειρία και διακρίσεις στο χώρο, είμαστε σε θέση να τοποθετήσουμε παντός είδους ηχοσύστημα και σύστημα πολυμέσων στο όχημά σας.

  Τοποθετούμε συστήματα πλοήγησης, συστήματα ανοικτής ακρόασης με bluetooth για το κινητό σας τηλέφωνο, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ακόμα και τηλεοράσεις (με ψηφιακό δέκτη ή όχι) στην κεντρική κονσόλα ή στα προσκέφαλα των καθισμάτων για την άνεση των επιβαινόντων σας.

  Στο κομμάτι του ήχου, με την εμπειρία που πηγάζει από πρώτες θέσεις σε διαγωνισμούς SPL (Sound Pressure League), μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σας. Από ειδικές κατασκευές (door panels, κουτιά ηχείων και ενισχυτών) μέχρι και την εξ ολοκλήρου προετοιμασία του αυτοκινήτου σας για συμμετοχή σε διαγωνισμό ήχου, που περιλαμβάνει ηχομόνωση των μεταλλικών μερών, πέρασμα καλωδιώσεων ήχου και ρεύματος, νέες ενισχυμένες μπαταρίες, πυκνωτές κλπ.

  Ακολουθεί ένα δείγμα από τη δουλειά μας:

Image01 Image02 Image03 Image04
Image05 Image06 Image07 Image08
Image09 Image10 Image11 Image12