Υπηρεσίες - Αντικατάσταση Παρμπρίζ Αυτοκινήτων

  Το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, είτε το εμπρόσθιο είτε το οπίσθιο, συμβάλει άμεσα και ενεργά στην αύξηση της ασφάλειας των επιβατών ενός αυτοκινήτου και βοηθά στο να δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες περιβάλλοντος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

  Όσον αφορά στο εμπρόσθιο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, στην Glass Service πρωταρχικός μας στόχος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι να επισκευάζουμε τυχόν μικροζημιές και σπασίματα. Καμιά φορά όμως, ανάλογα του μεγέθους ή της θέσης της ζημιάς αυτό είναι αδύνατον και έτσι προχωράμε στην αντικατάσταση του εμπρόσθιου παρμπρίζ.

  Τα οπίσθια παρμπρίζ όταν χτυπηθούν θρυμματίζονται οπότε και αντικαθιστούμε το σπασμένο κρύσταλλο. Μια άλλη περίπτωση που αντικαθιστούμε το οπίσθιο παρμπρίζ είναι όταν υπάρχει βλάβη στην οπίσθια θερμαινόμενη αντίσταση που δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί από εμάς.

  Στην Glass Service χρησιμοποιούμε κρύσταλλα που πληρούν και είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές των κατασκευαστών των οχημάτων σας, από κατασκευαστές αρχικής τοποθέτησης που προμηθεύουν τη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία.

SaintCobain        Guardian Pilkington        AGC
ws_replace01 ws_replace02