Εταιρεία

  Στην Glass Service, με πολυετή παρουσία στο χώρο του παρμπρίζ, είμαστε σε θέση να αντικαταστήσουμε, να επισκευάσουμε καθώς και να μεταπωλήσουμε παντός τύπου κρύσταλλα για κάθε όχημα ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης. Προμηθευόμαστε κρύσταλλα από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες αρχικής τοποθέτησης που προμηθεύουν τη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία.

  Υπό την επίβλεψη του Σπύρου Γκινάκη, με 30 χρόνια και πλέον στο χώρο του παρμπρίζ, το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο ώστε να σας προσφέρει εγγυημένη εργασία με τα πιο σύγχρονα μέσα.

  Επίσης η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήται στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών (αυτοκινήτων, κτιρίων, σκαφών και επαγγελματικών οχημάτων), μεμβρανών προστασίας ή αλλαγής χρώματος και στην τοποθέτηση επενδύσεων carbon.

  Η τελευταία προσθήκη στο δυναμικό της εταιρείας μας, μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε λύσεις multimedia (high end ηχοσυστήματα, τηλεοράσεις κλπ) καθώς και συστήματα ασφαλείας για όλα τα οχήματα. Επίσης μπορούμε να τοποθετήσουμε κιτ φώτων xenon, αισθητήρες παρκαρίσματος, GPS καθώς και πληθώρα σύγχρονων αξεσουάρ. Υπεύθυνος στο τμήμα των multimedia είναι ο Γιάννης Βιζακόπουλος με μεγάλη εμπειρία και διακρίσεις στο χώρο.

  Η εταιρεία μας με την άριστη ποιότητα υλικών και την άρτια τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της σας εγγυάται την άριστη εξυπηρέτησή σας. Σας περιμένουμε λοιπόν για να μας γνωρίσετε από κοντά.

Image01 Image02